Sport- en Cultuurgala 2019


Op 15 maart 2019 vindt de tweede editie van het Sport- en Cultuurgala plaats. Het belooft een feestelijke avond te worden met een gevarieerd programma vol muziek, dans en entertainment waarbij een erepodium wordt geboden aan sportieve en culturele winnaars!

 

Het Sport- en cultuurgala onderstreept het belang van het sportieve en culturele klimaat in de gemeente. Het biedt een podium voor iedereen die op zijn of haar manier heeft bijgedragen aan sport en/of cultuur in het afgelopen jaar. Prestaties die aandacht en een prijs verdienen, zowel op sportief als op cultureel vlak.

 

Wegens het succes van afgelopen jaar vindt het evenement dit jaar plaats in de grote zaal. Dit jaar gaan we het groots aanpakken en dit verwachten we dan ook terug te zien in de nominaties! Het overkoepelend thema van de avond heeft betrekking op het feit dat ook mensen met een beperking deel kunnen nemen aan sport, cultuur en vrijwilligerswerk. Dit loopt gedurende de avond als een rode draad door het programma. Daarnaast breiden we dit jaar uit middels het uitreiken van de vrijwilligersspeld.

 

Met alle sportieve en culturele hoogtepunten, alle mooie evenementen en initiatieven en alle inzet van vrijwilligers nog vers in het geheugen, willen wij u vragen om al eens na te denken wie er een nominatie heeft verdiend voor één van de volgende prijzen:

 

Prijzen Sport- en Cultuurgala 2019:
Sportman/sportvrouw

Sportploeg

Talent van het jaar

Cultuurprijs

Vrijwilligersspeld

 

U kunt kandidaten of organisaties aanmelden van 7 tot en met 31 januari via de aanmeldformulieren op de website van de gemeente.
Een jury beoordeelt de voordrachten.

Het Sport- en cultuurgala vindt plaats in Sporthuis Reusel en is een initiatief van gemeente Reusel-De Mierden en Hydra Sport. Samen met enkele enthousiaste vrijwilligers wordt het gala georganiseerd.

 

Houd de website, Facebook en plaatselijke krantjes in de gaten voor meer informatie. Des te meer aandacht er is voor dit evenement, des te meer waardering en aandacht er gegeven kan worden aan sport, cultuur en vrijwilligerswerk. Kortom: zegt het voort en tot 15 maart 2019 in Sporthuis Reusel!