Onze zalen

 

Rode hal

Met een oppervlakte van maar liefst 1350 m2 is de rode hal de grootste hal van Sporthuis Reusel. Door middel van schermen kan deze hal eventueel in drie delen worden opgedeeld. De tribunecapaciteit omvat ruim 300 plaatsen. In deze hal worden voornamelijk sporten als zaalvoetbal, volleybal en korfbal beoefend.

 

Blauwe hal

De blauwe hal beschikt over een zogenaamd scholenpakket en is daarmee uiterst geschikt voor gymlessen. Zo beschikt deze hal o.a. over klimrekken, touwen en ringen. De hal kan opgedeeld worden in twee aparte ruimtes.
De standaard tribunecapaciteit is 180 plaatsen, uit te breiden tot 260 plaatsen. De blauwe zaal leent zich perfect voor sporten als tennis, badminton, handbal en basketbal.

 

Groene hal

De groene hal is permanent ingericht voor turnen en maakt deze zaal uniek in de Kempen en ver buiten de regio.
Deze zaal is permanent verhuurd aan Gym- en Turnvereniging Avanti-Turnivo uit Bladel. Kijk voor meer informatie op www.avanti-turnivo.nl.

 

Vergaderzalen

Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten is er een vergaderruimte aanwezig.

 

Dansruimtes

Tot slot beschikt Sporthuis Reusel over twee dansstudio’s, beide van zo’n 100 m2 groot. Eén dansstudio is ook te gebruiken voor sporten als judo en yoga. Ook is er een paramedische ruimte aanwezig voor EHBO en fysiotherapie.

 

Een van de twee dansstudio’s is permanent verhuurd aan Sport & Health Reusel. Kijk voor meer informatie op www.sportenhealthreusel.nl.Onze tarieven

 

Rode hal

Hele rode hal                € 57,05 per uur
Halve rode hal              € 32,80 per uur
2/3e rode hal                € 43,70 per uur
1/3e rode hal                 € 21,85 per uur

 

Blauwe hal

Hele blauwe hal            € 44,75 per uur
Halve blauwe hal          € 25,75 per uur

 

Dansruimte

Dansruimte                  € 15,00 per uur

Sporthal huren

 

Een van bovengenoemde zalen huren voor jouw (sport)vereniging?
Sporthuis Reusel biedt uiteenlopende mogelijkheden!


Vele verenigingen waren je voor. Wij kijk graag samen met jou op welke manier wij jouw (sport)activiteiten het beste kunnen ondersteunen.